4,5 milyon sentetik ecza hap ele geçirildi

Bayrampaşa’da Uyuşturucu Üretimine Operasyon Düzenlendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imal edildiği şüphesiyle Bayrampaşa’da bir adrese baskın düzenledi.

Yapılan aramalarda, 1 milyon 790 bin adet satışa hazır, 1 milyon 200 bin adet basılmış, 1 milyon 530 bin adet basıma hazır sentetik ecza hap, 320 kilogram katkı maddesi, 1 milyon 800 bin boş kapsül, sentetik ecza üretiminde kullanılan 5 makine, 20 bin 550 lira ve 300 dolar ele geçirildi.

Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Related Posts

İran’dan İsrail’e fırlatılan füzeler Hatay semalarından görüldü

İran’ın İsrail’e yönelik başlattığı saldırılarda fırlattığı füzeler, Hatay semalarında yeniden görüldü.

Fatih Erbakan’dan iktidara ‘İncirlik’ ve ‘Kürecik’ tepkisi: Koltuklarını kaybetmekten korkuyorlar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidarın İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatmamasına tepki göstererek “koltuklarını kaybetmekten korktukları için herhangi bir adım atmaya yanaşmıyorlar” dedi.

4 yaşındaki çocuğuna şiddet uygulayan anne gizli kameraya yakalandı! Kocası görüntüleri izlerken dondu kaldı

İstanbul Ataşehir’de 4 yaşındaki çocuğunun vücudunda morluklar gören Bekir Kor, eve yerleştirdiği gizli kamerayla Cezayir asıllı eşi Hafsa O.’nun çocuğunu dövdüğü anları kaydetti. Görüntüler ile savcılığa başvurarak boşanma davası açan Bekir Kor, suç duyurusunu gören eşi Hafsa O. tarafından kızının kaçırıldığını iddia etti.

İzmir’de LGS heyecanı başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS-2025) sınavı için İzmir’de adaylar, sabah erken saatlerde sınava girecekleri okulların yolunu tuttu. Öğrenciler sınıflarda ter dökerken, veliler de okul bahçesinde heyecanla çocuklarını bekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump’la telefon görüşmesinde, İsrail ile İran arasındaki çatışma, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

İmamoğlu’ndan LGS sınavına girecek gençlere mesaj

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Haziran 2025 günü Liselere Geçiş Sınavına girecek gençlere hitaben bir paylaşım yaptı. İmamoğlu paylaşımında “Ben sizin yeteneklerinizi, kapasitenizi, çalışkan ve dürüst bir nesil olduğunuzu çok iyi biliyorum.” dedi