Belediye başkanı eleştirilere dayanamadı, istifa etti

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı 2 bin nüfuslu Altheim beldesinin 31 yaşındaki belediye başkanı Selina Holl, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı istifa etti! İsrail sorunu Hollanda’da kriz yarattı

Yaklaşık iki yıl önce yüzde 89 oy oranıyla göreve seçilen Holl, istifa kararını “sürekli şikâyetler, bitmeyen eleştiriler, bana ve ekibime yönelik güvensizlik” gerekçesiyle aldığını duyurdu.

“Çalışma performansımıza dair sürekli tekrar eden şikâyetler iş akışını ciddi biçimde zorlaştırdı” diyen Holl, önceliğinin artık ailesi ve sağlığı olduğunu vurguladı. “Çocuklarımın ve kendi sağlığımın iyiliği her şeyin önünde geliyor. Bu görevi artık sürdüremem” ifadelerini kullandı.

İki çocuk annesi olan Holl, doğum izninde ve hatta doğum sonrası hastanede dahi görevini bırakmadığını hatırlatarak, “Her zaman tam bir özveriyle çalıştım, ama buna rağmen memnuniyetsizlik devam etti” dedi.

15 yaşından bu yana belediye yönetiminde görev alan Holl, idareye duyduğu tutkuyu ise şu sözlerle dile getirdi:

“Ben yönetimi yaşıyorum, bunun için yanıp tutuşuyorum. Belediye başkanı olarak geçirdiğim her saniyeyi çok sevdim. Görevi bırakmak benim için çok çok zor oldu.”

Related Posts

İstanbul Valiliği genelge yayımladı, hayvanseverler ayaklandı

İstanbul’da Kadıköy Rıhtım’da bir araya gelen Yaşam Hakkı Savunucuları, İstanbul Valiliği’nin sokak hayvanlarının toplatılarak hayvan bakımevlerine nakledilmesine ilişkin genelgesini protesto etti.

Vahap Seçer’den tutuklu belediye başkanlarına ziyaret! Eylülü işaret etti: ‘Umut ediyorum çok kısa süre içinde…’

Silivri’de tutuklu bulunan belediye başkanlarını ziyaret eden Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili Vahap Seçer, “Umut ediyorum, çok kısa süre içinde, eylül başı itibariyle adli tatil de bitiyor, arkadaşlarımızın iddianameleri bir bir hazırlanmış olur ve mahkeme karşısına çıkarlar” dedi.

Kazlar Tatilcilerin Gözdesi

Balıkesir’de tahliye edilen kazlar, tatilcilerin ilgisini çekerek sahilde vakit geçirmeye başladı.

Sarıyer’de orman yangını çıktı

İstanbul’un Sarıyer Zekeriyaköy’de ormanda yangın çıktı.

Alexander Djiku’ya Fansa’dan talip: Resmi teklif yapıldı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Fenerbahçe’nin deneyimli savunmacısı Alexander Djiku için resmi teklifte bulundu.

Sarıyer’de polisten ‘şok’ denetim

Sarıyer’de, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı ekipler, sokaklarda ‘şok’ denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında 162 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılırken, 32 araç ve 27 motosiklet kontrol edildi.