Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı
Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.
Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.
Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.
Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)
More Stories
Demet Evgar, normal doğum pankartına isyan etti!
Bilgisi dışında AKP’ye üye yapılan vatandaş suç duyurusunda bulundu, savcılık takipsizlik verdi: ‘Var olan suç kapatılamaz’
‘Ahlaksız’ paylaşıma tepki yağdı! Fuat Uğur için harekete geçti