Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı. Bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından hızlı bir şekilde kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için derhal bir veteriner hekime başvurdu.

Birkaç hayvansever, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını fark etti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtardı ve barınak çalışanlarıyla işbirliği yaparak onların bakımını üstlendi. Bu anlar mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından derhal bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Yurttaşlar CHP heyetine dert yandı: ‘Erdoğan’ı Allah’a havale ediyoruz’

CHP heyeti, Giresun’da esnaf ve yurttaşlarla buluştu. Görele’de en çok dile getirilen sorun fındıkta üreticiyi zorlayan kahverengi kokarca olurken, yurttaşlar ekonomik krizden emeklilerin sıkıntılarına kadar birçok konuda şikayetini aktardı.

Malazgirt Zaferi’nin 954. yıl dönümü etkinliklerine doğru

Malazgirt Zaferi’nin 954. yıl dönümü etkinlikleriyle ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Bucak’ta Kötü Koku İhbarı: 20 Kamyon Çöp Çıktı

Bucak’ta bir evden yayılan kötü koku sonrası 20 kamyon çöp çıkarıldı, temizlik 2019’da da yapılmış.

‘Ersan Diamond’ ilk kez konuştu: ‘Mafya üyesi değilim’

Ünlülerin kuyumcusu ‘Ersan Diamond’ lakaplı Ersan Gülmez’in gözaltına alındığını ilk kez Odatv gündeme taşımıştı. Suskunluğunu bozan ünlü kuyumcu, “Bir mafyanın üyesi değilim. 2 sene öncesine kadar Ersan Diamond yokken şu an var. İstemeden düşman kazandım” ifadelerini kullandı.

Grape Law, Inc. 5000 listesinin 161. sırasında!

Grape Law, ABD’de göçmenlik hukuku alanında 161. sırada, hukuk sektöründe ise 4. sırada yer aldı.

Beyaz Saray’daki Ukrayna görüşmeleri dünya basınında: Gazeteler hangi manşetlerle çıktı?

Beyaz Saray’daki Ukrayna görüşmeleri dünya basınında: Gazeteler hangi manşetlerle çıktı?