Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

Merz: Almanya’yı Nazizmden ABD kurtardı

Almanya Başbakanı Merz, Almanya’yı Nazizmden kurtaranın ABD olduğunu ileri sürerek, Sovyetler Birliği’nin belirleyici rolünden bahsetmedi.

Sivas’ta otomobiller çarpıştı: 5 yaralı

Sivas’ta otomobillerin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

İsrail’in Gazze Şeridi’nde öldürdüğü gazeteci sayısı 225’e yükseldi

Gazze’deki hükümetin medya ofisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda 4 Filistinli gazetecinin daha hayatını kaybettiği doğrulandı. Gazze’de 4 gazetecinin daha ölmesinin ardından İsrail’in “soykırımına başladığı …

17 yıl hapisle aranan hükümlü mağarada saklanırken bulundu

Mersin’in Silifke ilçesinde ‘Silahla yağma’ ve ‘Hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçlarından hakkında kesinleşmiş 17 yıl 3 ay hapis cezası bulunan M. C., gizlendiği mağarada yakalandı. Emniyette götürülen M.C., tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Putin’den ateşkes açıklaması! ‘Şüpheliyim’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın düzenlediği saldırılara ilişkin konuştu. Putin, saldırılar nedeniyle Ukrayna ile ateşkes olasığına şüphe ile yaklaştığını söyledi.

Sokak ortasında eski nişanlı dehşeti: Talihsiz kadından yardım çığlığı!

Bursa’da eski nişanlısı tarafından sokak ortasında vurulan Asel Y. “Can güvenliğim hiçbir şekilde yok. Ben bir mermi daha, bir acı daha yaşamak istemiyorum” dedi.