Manisa’da Selim Öztaş korosundan unutulmaz gece

Manisa’da Selim Öztaş Korosundan Unutulmaz Müzik Ziyafeti

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen konser, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleşti ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Konserde, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Doğan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürü Okan Gündüz de katılım gösterdi. Koronun ve solistlerin seslendirdiği seçkin Türk Sanat Müziği eserleri dinleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Türk Sanat Müziği nağmelerinin yükseldiği sırada konuşan Şef Selim Öztaş, “Birçoğunuz benim gibi tarlalarda büyüdünüz, doğanın içindeydiniz. Ben de aynı ortamda büyüdüm ve geldim. Sanatla uğraşmaya başladığımda bana bu müzik dostlarını Allah nasip etti. Bu bizim sanatımız, hepimizin sanatı. Tarihimizden gelen miraslarımız var ve bu mirasları başkalarıyla da paylaşma sorumluluğumuz var” şeklinde konuşarak desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Zorlu Holding’de Ramazan maili krizi: Eski CEO Cem Köksal hâkim karşısına çıkıyor

Zorlu Holding’de Ramazan maili gerilimi yargıya taşındı. Eski CEO Cem Köksal, çalışanlara gönderdiği e-postayla “inanç özgürlüğünü engellemekle” suçlanıyor. Hakkında 5 yıla kadar hapis isteniyor.

3 İranlı çantalarında 8 kilo uyuşturucuyla yakalandı

Çantalarında 8 kilo 150 gram uyuşturucu ele geçirilen 3 İranlı gözaltına alındı

Siyaseti sallayacak iddia: ‘Sedat Peker ile MHP barıştı, Devlet Bahçeli ile 2 kere telefonda görüştü’

Suç örgütü lideri Sedat Peker ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in sosyal medyadan ‘Türkiye’ye geri dönüş’ temalı paylaşımları hakkında konuşan gazeteci Timur Soykan, Sedat Peker ile MHP’nin barıştığını, Peker’in Devlet Bahçeli ile iki defa telefonda görüştüğünü iddia ederek “Sedat Peker’in Türkiye’ye dönüşünün yolu açılıyor” dedi.

‘Dur’ ihtarından kaçan alkollü sürücüye dudak uçuklatan ceza

Bursa’nın İnegöl ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarından kaçan ve takip sonucu yakalanan otomobilin sürücüsünün 0.70 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye, alkollü araç kullanmak, makas atmak ve araç muayenesini yaptırmamak suçlarından 25 bin 389 lira para cezası uygulandı.

Akrep alarmı, ülke ayağa kalktı! Şehirleri istila ediyorlar

Brezilya’da kontrolsüz kentleşme ve iklim değişikliğiyle birlikte akreplerin şehirlerdeki varlığı ciddi bir halk sağlığı krizine dönüşüyor. Araştırmacılar, akreplerin şehirleri adeta “ele geçirdiğini” belirtiyor.

İktidar, önergelerin tamamını reddetti: Muhalefete geçit yok!

İçerisinde TRT ile ilgili düzenlemeleri yer aldığı “torba teklif” TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilirken, muhalefetin verdiği değişiklik önergelerinin tamamı reddedildi. Komisyon Başkanı AKP’li Mehmet Muş bile bir önerge için “değerlendirilebilir” dedi. Ancak o önerge de reddedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir