Çeşmede yıkanan kasa kasa balık imha edildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde Zabıta ekipleri çeşmede yıkandığı tespit edilen 16 kasa balığı imha etti.

Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, Berdan Barajı mesire alanındaki çeşmede balık yıkandığı ihbarı üzerine çalışma başlatıldı.

16 KASA BALIK İMHA EDİLDİ

Zabıta Dairesi Başkanlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ihbar üzerine olay yerine gitti.

Ekiplerin gelmesiyle balıkları yıkayan şüpheliler, ekiplerin geldiğini görünce olay yerinden kaçtı.

Ekiplerin incelemesinde sağlıksız oldukları belirlenen 16 kasa balık imha edildi.

Related Posts

CHP’li Murat Bakan’dan Hakan Fidan’ın ‘suikast’ ve ‘zehirlenme’ iddiasına tepki: “Devlet ciddiyetini zedeleyen stratejik bir algı operasyonu”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “Suikast girişimine de uğradım. Ağır arsenik ve cıva verildi” açıklamasıyla ilgili, “Devlet ciddiyetini zedeleyen stratejik bir algı operasyonu olarak görüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper’in acı dolu hikayesi: Bir ay önce bebeğini kaybetmişti

Beylikdüzü’nde yaşanan metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper’in (37) acı dolu hikayesi ortaya çıktı. Heper sadece bir ay önce bebeğini, 40 gün önce de kayınpederini kaybetmişti. Ondan geriye acılı eşi Sabri Heper kaldı. Öte yandan Ebru Heper’in ek mesaiye kaldığı için kazanın yaşandığı metrobüse denk geldiği öğrenildi.

Putin’den 3. kez ateşkes ilanı! ‘Görüşmeler İstanbul’da yapılsın’

Putin konuşmasında “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarın bir görüşme planladıklarını söyleyerek, “Türkiye barış için çok çabaladı. 15 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da görüşmelere hemen başlamayı öneriyoruz.” dedi. Rusya Devlet Başkanı Putin …

Putin, ateşkes açıklaması yaptı, İstanbul’u işaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile 15 Mayıs’ta İstanbul’da ön koşulsuz doğrudan görüşmelerin yeniden başlatılmasını önerdi. Putin, Türkiye’nin Rusya-Ukrayna müzakerelerinin düzenlenmesindeki rolüne dikkat çekerek, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini bildirdi.

Papa 14. Leo:Yapay zeka insan onurunu, adaleti ve emeği savunmada zorluklar yaratıyor

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo, yapay zekanın, insan onurunun, adaletin ve emeğin savunulmasında yeni zorluklar yarattığını belirtti.

Mantar Toplarken Kayalıklardan Düştü

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde mantar toplamak için dağlık alana giden bir vatandaş, kayalıklardan düşerek yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir