Adapazarı’nda Çıkan Yangın Söndürüldü
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının, birkaç gün önce komşularını öldüren ve tutuklanan baba ile oğluna ait evde çıktığı belirlendi.
Yangın, saat 23.00 sularında Evrenköy Mahallesi 343. Sokak’ta meydana geldi. Alevleri fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek söndürdü. Ancak yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.
Kundaklama Şüphesiyle İnceleme Başlatıldı
Yangında zarar gören ev, 10 Mart’ta komşuları Fatih Tunç’u öldüren ve tutuklanan O.Ç.Ş. (16) ile babası E.Ş.’ye aitti. Polis ekipleri, yangının kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde durarak detaylı inceleme başlattı.
More Stories
Dünyada yüzde 13 artarken Türkiye’de yüzde 870 arttı
Trump’tan AB’ye yüzde 200 gümrük vergisi uygulama tehdidi
Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun 5 yıl sonra ilk kez anlattı: Mahkemeden flaş karar