Aile partisine “davetsiz misafir” saldırısı: 1 ölü

Teksas’ta Ev Partisinde Silahlı Saldırı: En Az Bir Ölü, 14 Yaralı

ABD’nin Teksas eyaletinin Houston kentinde gerçekleşen bir ev partisinde silahlı saldırı düzenlendi. Polis, en az 14 kişinin ateşli silahla vurulduğu olayda en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Houston Emniyet Müdürlüğü’nden Patricia Cantu’nun yaptığı açıklamaya göre, yerel saatle 12.50 sıralarında kentin güneydoğusundaki Cherry Hill’de silah seslerinin duyulduğuna dair birçok ihbar geldi. Polis, olay yerine 7 dakika içinde ulaştı. Cantu, evin içinde farklı yerlerde yaralı kişiler olduğunu belirtti.

“Davetsiz Misafirden Evden Ayrılma Talebi”

Olayın detaylarına göre, evde düzenlenen aile partisinde “davetsiz bir misafir” evden ayrılması istendi. Cantu, silahlı saldırının bu kişi tarafından başlatıldığını ve diğer kişilerin silahla karşılık verdiğini söyledi. Houston İtfaiyesi, en az bir kişinin yaşamını yitirdiğini doğruladı. Cantu, bazı yaralıların durumunun ciddi olduğunu ve ameliyatta olduklarını aktardı. Yaralıların bir kısmının çevre hastanelere kaldırıldığı belirtildi.

Polis, olayla ilgili birkaç kişiyi gözaltına aldı ancak olayın şüphelisi konusunda net bir bilgi verilmedi. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Related Posts

Ordu’da mutfak tüpü patladı, faciadan dönüldü

Ordu’nun İkizce ilçesinde mutfak tüpünden gaz sızması sonucu meydana gelen patlamada bir okulda büyük çapta hasar meydana geldi.

Trump’tan Star Wars (Yıldız Savaşları) göndermesi: Savaşçı olarak resmedildi

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’ın sosyal medya paylaşımında, Star Wars (Yıldız Savaşları) filmindeki savaşçı karakterlere benzetildi.

CHP’den otopark yanıtı: ‘İşin gerçeğini’ Özgür Çelik açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yumruklu saldırıya uğradığı olaya ilişkin otopark gelişmesi dikkat çekmişti. Edinilen bilgiye göre, CHP lideri Özel’in makam aracının otoparka alınmadığı ve Özel’in bu sebeple yürüyerek dışarı çıktığı öğrenilmişti. Olaya ilişkin Valiliğin açıklamasına CHP’li Özgür Çelik yanıt verdi.

TEKNOFEST KKTC’yi 225 bin kişi ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 1-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, 225 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Halil Falyalı’nın sağ kolu Cemil Önal Hollanda’da öldürüldü… ‘Türkiye’den bir milletvekili görüşecekti, biletini bile almıştı’

Halil Falyalı’nın sağ kolu Cemil Önal’ın Perşembe günü Hollanda’da infaz edilmesinin ardından, bir milletvekilinin Önal ile görüşmek için Amsterdam’a gideceği ancak ziyaret gerçekleşmeden önce suikastın gerçekleştiği ortaya çıktı.

Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri’ne ziyarette bulunacak. Fidan, yapacağı görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze’deki durum, Suriye’deki gelişmeler ve diğer bölgesel konuları ele alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir