‘Dur’ ihtarından kaçan alkollü sürücüye dudak uçuklatan ceza

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Güven ve Huzur Operasyonu!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı 10 farklı noktada gerçekleştirdikleri ‘Güven ve Huzur’ uygulaması ile önemli bir operasyona imza attı. Toplam 150 polis memurunun görev aldığı operasyonda, 430 araç detaylı bir şekilde kontrol edilirken, 520 kişinin de Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Trafik açısından eksiklikleri bulunan 32 araç sürücüsüne ise toplamda 125 bin lira ceza kesildi.

‘DUR’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücü Kısa Süren Takipten Sonra Yakalandı!

Operasyon esnasında 06 DOJ 04 plakalı aracın sürücüsü, polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kısa süren bir kovalamacanın ardından aracın önü kesilerek sürücü durduruldu. Yapılan kontrolde sürücü Süleyman Y.’nin 0.70 promil alkollü olduğu belirlendi. Alkollü araç kullanmak, makas atmak ve araç muayenesini yaptırmamak gibi suçlardan dolayı sürücüye toplamda 25 bin 389 lira para cezası uygulandı.

Ekiplerin gerçekleştirdiği ‘Güven ve Huzur’ operasyonu, dronelar aracılığıyla havadan da görüntülendi, böylelikle operasyon kapsamlı bir şekilde takip edildi.

Related Posts

Mantar Toplarken Kayalıklardan Düştü

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde mantar toplamak için dağlık alana giden bir vatandaş, kayalıklardan düşerek yaralandı.

Tutuklu CHP’li belediye başkanı Prof. Ahmet Özer’den memleketi Van’a mesaj: Yıllardır iktidar tarafından sürüncemede bırakılan Kürt sorununu biz çözeceğiz!

Tutuklu CHP’li belediye başkanı Prof. Ahmet Özer’den memleketi Van’a mesaj: Yıllardır iktidar tarafından sürüncemede bırakılan Kürt sorununu biz çözeceğiz!

Muhtara kurşun yağdırdılar: Soruşturma başlatıldı!

Elazığ’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan muhtar Hacı Mehmet Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı.

Putin, Kremlin Sarayı’nda Zafer Günü resepsiyonu verdi

Tüm baskı ve engellemelere rağmen 9 Mayıs Zafer Günü kutlamalarına katılmak üzere Moskova’da bulunan yabancı lider ve konuklar adına Kremlin Sarayı’nda Rus lider Putin tarafından resepsiyon verildi.

130 kişinin öldüğü Çuhadar Sitesi davasında 1 hapis, 1 beraat

Kahramanmaraş’ta 130 kişinin hayatını kaybettiği Çuhadar Sitesi’nin 6 Şubat’taki ilk depremde yıkılması ile ilgili Sıtkı Okumuş (57) 15 yıl 6 ay 24 gün hapis cezasına çarptırıldı, Fatih Karakale (67) beraat etti, firari Enes Köksalmış’ın (58) dosyası ayrıldı.

Starbucks’a TIR çarptı

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Oceanside kentinde, bir TIR’ın Starbucks şubesine çarpması sonucu iki kişi yaralandı. 7 Mayıs Çarşamba günü saat 04.44 civarında meydana gelen olayda, TIR sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği ve ardından yaşadığı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir