Starbucks’a TIR çarptı

Oceanside’deki Starbucks Şubesine TIR Çarptı: İki Kişi Yaralandı

Kaliforniya’nın Oceanside kentinde, bir TIR’ın Starbucks şubesine çarpması sonucu meydana gelen kaza sonucunda iki kişi yaralandı. 7 Mayıs Çarşamba günü saat 04.44’te gerçekleşen olay, TIR sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yapması ve ardından yaşadığı tıbbi bir acil durum nedeniyle kontrolü kaybetmesiyle meydana geldi.

Olayın yaşandığı 801 North Coast Highway adresindeki Starbucks şubesine çarpan TIR, yapıya ciddi hasar vererek bir kısmını yıktı. Oceanside İtfaiyesi’nin açıklamasına göre, ekipler olay yerine ulaştıklarında sürücünün araçta sıkıştığını ve binada aktif elektrik tehlikesi bulunduğunu tespit ettiler. Elektrik hattı San Diego Gas & Electric tarafından devre dışı bırakıldıktan sonra sürücü güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Kaza sırasında Starbucks çalışanları ve çevredeki insanlar tahliye edildi. Yaralanan TIR sürücüsü ve bir Starbucks çalışanı, La Jolla’daki Scripps Memorial Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Her iki kişinin de hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Olayın ardından Starbucks binası geçici olarak kapatıldı ve yapısal inceleme başlatıldı. Oceanside Polisi olayı soruştururken, San Diego İtfaiyesi’nin tehlikeli madde ekibi olası yakıt sızıntısına karşı hazır bekletildi, ancak herhangi bir sızıntı rapor edilmedi.

Oceanside İtfaiyesi, yaşanan olayın ciddiyetine rağmen ciddi yaralanma olmamasının büyük bir şans olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz, polis ve enerji şirketi ile koordineli bir şekilde hızlı müdahale gerçekleştirdi” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

POS makineleriyle tefecilik yapan 62 kişi yakalandı

Fatih’te tekstil, kuyumculuk ve kargo gibi sektörler üzerinden POS cihazlarıyla tefecilik yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 62 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin bu yöntemle 50 milyar liralık işlem hacmine ulaştıkları tespit edildi.

TBMM’de ilginç anlar: Kürsüye gelin ve damat mankenleriyle çıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Grup Toplantısı’nda gençlerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle evlenemediklerini belirterek gelin ve damat cansız mankenleriyle kürsüye çıktı.

Son dakika… İBB soruşturmasında yeni operasyon: 10 kişi daha gözaltına alındı

İBB’ye “yolsuzluk” soruşturması kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı.

Bodrum’a 6 ayda 344 bin yabancı turist

Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Bodrum’da yabancı turist hareketliliği devam ediyor. Kentte son 6 ay içerisinde hem deniz hem de hava yolu ile 344 bin yabancı turistin geldiğini söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bahsettiğimiz deniz yoluyla sadece kruvaziyerler için geçerlidir. Yunanistan’dan gelen feribotlar için geçerli değildir. Bunlar da eklendiği zaman sayı daha da artıyor” dedi.