Edirne’de Trafik Denetimi: 21 Ceza, 6 Araç Men

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yapılan Asayiş ve Trafik Denetimi Sonuçları

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirdikleri denetimde asayiş ve trafik kurallarına uymayanları yakaladı.

Denetimde, 11 ekip ve 24 personel görev aldı ve toplamda 174 kişi ve 75 araç sorgulandı.

İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un da katıldığı denetimde, kurallara uymayan 21 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 6 araç ise trafikten men edildi.

Yapılan uygulamayla şehirdeki güvenlik önlemlerinin arttırılması ve trafik disiplininin sağlanması hedeflendi.

Related Posts

İBB Yurtları’nda yaz barınma hizmeti başladı

İBB Yurtları yıl boyunca öğrencilere sunduğu tüm imkanları yaz döneminde de sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından İstanbul’a gelen yükseköğrenim gençlerini ağırlayan İBB, yaz dönemi için de beş yurdunu açık bıraktı.

Beşiktaş’ın Avrupa kadrosu belli oldu: 4 futbolcu yer almadı

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk maçları için UEFA’ya kadrosunu bildirdi.

Afet Yönetimi Konferansı Düzenlendi

Enerjisa Üretim, afetlere karşı dayanıklılığı artırmak için konferans düzenledi.

Puanları yetse bile, o bölümü okuyamayacaklar

YÖK, şubat ayında aldığı karar ile başarı sıralaması 100 binin üzerinde olan öğrencilerin hukuk fakültesine girişini yasakladı. Sınav döneminde alınan karar, birçok öğrencinin mağduriyet yaşamasına neden olurken, özellikle vakıf üniversitelerinde hukuk sıralarının boş kalmasına neden olacak.

Bingöl’de İki Firari Hükümlü Yakalandı

Genç ilçesinde, kasten öldürme ve uyuşturucu suçlarından aranan iki hükümlü yakalandı.

Bahçeli istedi, “Terörsüz Türkiye” için türkü bestelendi: İşte o klip

Bahçeli istedi, “Terörsüz Türkiye” için türkü bestelendi: İşte o klip