Alkollü Genç, 5 Lüks Araca Çarptı

İzmir’de Alkollü Genç tarafından Neden Kaçırılan Resmi Araç, 5 Lüks Araça Çarptı!

İzmir’in Konak ilçesindeki bir kaza, alkollü bir gencin babasının resmi iş aracını kaçırması sonucunda meydana geldi. Genç, kontrolünü kaybederek 5 lüks araca çarptı ve ancak zorlukla durabildi. Kazanın ardından yere oturan genç, çarptığı araçların lüks olduğunu öğrenince şoke oldu.

Olay, 23 Şubat tarihinde saat 00.30’da İnönü Caddesi Altıntaş Mahallesi’nde gerçekleşti. 19 yaşındaki E.C.A., babasının çalıştığı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne ait resmi aracı babasından habersiz alarak kullanmaya başladı. Araçla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden genç, yol kenarında park halindeki 5 lüks araca çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan E.C.A.’nın arkadaşı R.A.K. hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Kaza sonrasında çarptığı araçların lüks olduğunu öğrenen genç büyük bir şok yaşadı. Bölgede bulunan ve motosikletiyle videolar çeken Yunus Ceylan, kask kamerasıyla kaza anını kaydetti ve sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntülerde, 5 araca çarpan E.C.A.’nın babasının aracını izinsiz kullandığını söylediği görüldü.

Kazanın hemen ardından alkollü olduğu belirlenen E.C.A. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Meydana gelen kazada 1 aracın kullanılamaz hale geldiği, diğer 4 aracın da maddi hasar aldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – İZMİR

Related Posts

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’dan anayasa ve pazarlık iddiaları için en net mesaj: “Muhalefet kimliğimizi asla kaybetmeyeceğiz, CHP mutlaka masada olmalı…”

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’dan anayasa ve pazarlık iddiaları için en net mesaj: “Muhalefet kimliğimizi asla kaybetmeyeceğiz, CHP mutlaka masada olmalı…”

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

Aleyna Tilki’den Tomorrow Land’de konser

Türk pop müziğinin genç yıldızı Aleyna Tilki, dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olan Tomorrowland’de binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Trabzon’da Otomobil Yandı

Seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı, araç kullanılamaz hale geldi.

Vali Aygöl’den Tatlı İkramı

Tunceli Valisi, marulunu unuttuğu polise tatlı ısmarlayıp, ‘İşi tatlıya bağladık’ dedi.

Amasya’da çarpışan iki araçtan birinin iş yerinin vitrin camına çarpması kamerada

Amasya’da çarpışan iki otomobilden birinin iş yerinin vitrin camına çarpması, güvenlik kamerasıyla görüntülendi.