Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Konya’da sokak ortasında kanlı infaz: 2 ölü

Konya’da sokak ortasında düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Oktay Saral’a destek veren eski vekilden geri adım

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a yönelik eleştirileri AKP içinde tartışma yarattı. Eski milletvekili Selim Gültekin, Saral’a tepki gösterdi. Saral’a sosyal medyada destek veren AKP’li eski vekil Mehmet Metiner ise paylaşımını sildi.

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.

İsrail’den İran’a yeni tehdit

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İsrail Hava Kuvvetleri pilot kursu mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, “Bu mezuniyet töreni, diktatör Hamaney’e ve İran’daki Ayetullahlar çetesine doğrudan bir mesajdır: Saklanabileceğiniz bir yer yok. Geri dönmemiz gerekirse, daha büyük bir güçle döneriz” dedi.