DEM Parti İmralı heyeti, pazartesi günü AK Parti ile görüşecek

DEM Parti Heyeti, Abdullah Öcalan ile Görüştü

Geçtiğimiz gün Abdullah Öcalan ile bir araya gelen DEM Parti heyeti, TBMM temasları kapsamında önemli görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

DEM Parti tarafından yapılan açıklamada, heyetin pazartesi günü saat 13:30’da AK Parti ile bir araya geleceği belirtildi. Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

“DEM Parti İmralı Heyeti, Meclis’te temsil edilen siyasi partileri ziyaret etmeye devam ediyor. Heyetimiz Sırrı Süreyya Önder, Pervin Buldan ve Ahmet Türk’ten oluşmaktadır. 6 Ocak’ta Gelecek Partisi, AKP ve Saadet Partisi ile görüşecek olan heyetimiz, 7 Ocak’ta ise Yeniden Refah Partisi ve DEVA Partisi ile buluşacaktır.”

Heyetin önümüzdeki hafta için belirlenen ziyaret programı ise şu şekildedir:

  • 6 Ocak Pazartesi
    • 11:00 – Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu – Yer: Gelecek Partisi Genel Merkezi
    • 13:30 – Abdullah Güler Başkanlığındaki AKP Heyeti – Yer: TBMM
    • 15:30 – Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan – Yer: Saadet Partisi Genel Merkezi
  • 7 Ocak Salı
    • 13:00 – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan – Yer: DEVA Partisi Genel Merkezi
    • 15:30 – Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan – Yer: Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Böyle baba olmaz olsun! 4 aylık oğlunu pencereden atmaya kalktı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Tolgahan T. (38), tartıştığı eşinin evi terk etmesinin ardından 4 aylık oğlunu pencereden atmakla tehdit etti. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polis, itfaiye desteğiyle eve operasyon düzenleyerek bebeği kurtardı. Tolgahan T. gözaltına alındı.

İsrail doğruladı: İran Hermes İHA’sını vurdu

İran, İsrail’e ait bir Hermes İHA’sını düşürdüğünü ve görüntülerini yayımladığını açıkladı. Bu, İran’ın ilk kez belgelediği başarılı hava savunması oldu. Ayrıca üç İHA’nın daha vurulduğu bildirildi. İran basını daha önce F-35 düşürdüğünü de öne sürmüştü.

İsrail ordusu İran’ın yeni bir füze saldırısı başlattığını duyurdu

İsrail ordusu, İran’dan İsrail’e füze ateşlendiğini, hava savunma sistemlerinin füzeyi engellemek için çalıştığını duyurdu.

İsrail, kendi hapishanesini basıp mahkumlarını tutukladı

İsrail güçleri, Batı Şeria’daki Ofer Hapishanesi’ne baskın düzenleyerek Filistinli tutuklulara saldırdı. Gazze’de ateşkes sürerken İsrail, Uluslararası Ceza Mahkemesi ve Adalet Divanı’nda savaş suçu ve soykırım suçlamalarıyla yargılanıyor.

Bomba ihbarı panik yarattı, Hindistan’a giden uçak Frankfurt’a geri döndü

Almanya’nın Frankfurt kentinden Hindistan’a giden Lufthansa Hava Yolu şirketine ait uçağın, yapılan bomba ihbarı üzerine Frankfurt Havalimanı’na geri döndüğü bildirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, pazar günü Frankfurt’tan havalanıp …

ABD’de sel felaketi: 5 ölü

ABD’de sel felaketi: 5 ölü