Elon Musk Joe Biden’ı “vatan hainliği” ile suçladı

Elon Musk, ABD Başkanı Biden’ı Vatana İhanetle Suçladı

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden’ı ülkeye yasadışı göçmen akınına izin verdiği ve ABD-Meksika sınır duvarının inşası için ayrılan malzemeleri sattığı gerekçesiyle “vatana ihanet” ile suçladı.

ABD Başkanı seçilen Donald Trump ve Cumhuriyetçiler, Biden’ı özellikle güneyde ABD sınırlarını güvence altına almadığı için eleştiriyor. Görevden ayrılan yönetimin sınır politikalarıyla ilgili yeni bir tartışma dalgası, Biden’ın, Trump’ın ilk döneminde başlatılan ve daha sonra Biden döneminde durdurulan ABD-Meksika sınır duvarının inşası için ayrılan malzemeleri açık artırmayla sattığını açıklamasıyla Aralık ortasında başladı.

Olay sosyal medyada tepki çekti ve birçok kullanıcı Biden yönetimini yasayı ihlal etmekle ve sınır güvenliğini baltalamakla suçladı. Bir kullanıcı, Çarşamba günü bir paylaşımında Biden’ın başarısızlıklarını özetledi ve ABD-Meksika sınır duvarının “parça başı 5 dolara” satılması, dikenli tel çitlerin ve nehir duvarlarının kaldırılması ve sözde “sınırı açmak için 94 yürütme emri” verilmesi için “hesap sorulması” çağrısında bulundu.

Kullanıcı, paylaşımında “Yönetim sınırı güvence altına almakta başarısız olmadı. Sınırı bilerek açtılar. Bu vatan hainliğiydi.” diye sonuca vardı ve Elon Musk da perşembe günü kendi gönderisinde “Yüzde 100 ihanet” diye yanıtladı.

Related Posts

Borsa İstanbul operasyonunda yeni gelişme

Borsa İstanbul’da manipülasyon yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan 13 kişiden 12’si tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Depreme karşı karbon fiber çözüm

Marmara Denizi’ndeki 6,2’lik depremin yankıları sürüyor. İstanbul’da olası riski azaltmak için neler yapılabileceği tartışılırken, ODTÜ’lü bilim insanlarının geliştirdiği karbonfiber güçlendirme tekniği dikkat çekiyor. Haber: Ahmet Örsoğlu

AKP’li Zeybekci’den TÜSİAD Başkanı’nın gözaltına alınmasına tepki: ‘Kabul edemiyorum, bu benim kişisel görüşüm’

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’ı ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “TÜSİAD Başkanının mevcutlu bir şekilde ifadeye götürülmesi şık değildir” dedi. Zeybekci, partisinin TÜSİAD’la ilişkilerine ilişkin ise “Biz zaten geçen sene bugünlerde TÜSİAD’la çok muhteşem bir çalışma yaptık. 28 civarında sivil toplum kuruluşu ile yaptık. En kaliteli çalışmayı ben TÜSİAD’dan aldım” diye konuştu.

Son dakika Antalya’da deprem mi oldu? Az önce deprem Antalya’da nerede oldu? Antalya deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 01 Mayıs 2025

Son dakika Antalya deprem haberleri..Antalya’da deprem mi oldu? Az önce deprem Antalya’da nerede oldu? Antalya Kandilli ve AFAD son depremler.. 01 Mayıs 2025 Antalya deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu Antalya’da? Antalya son deprem büyüklüğü ne kadar? Antalya’da ve Antalya yakınındaki depremler nelerdir? Antalya’da anlık deprem mi oldu? Son dakika Antalya canlı deprem haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD Antalya deprem haberleri.. Antalya’da hangi ilçelerde deprem oldu ve hangi ilçelerde en çok hissedildi? Bugün Antalya’da deprem mi oldu? Deprem Antalya’da ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son Antalya’da nerede deprem oldu? Antalya deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

SOHR: Suriye’deki çatışmalarda 2 günde 73 kişi öldü

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Ceremane, Sahnaya ve Suveyde’de güvenlik güçleri ile silahlı Dürzi grupların çatışmalarında en az 73 kişinin öldüğünü açıkladı.

İstanbul’da 1 Mayıs: 300 kişi gözaltında

İstanbul’da 1 Mayıs için olağanüstü önlemler alındı, Taksim civarı bariyerlerle çevrildi. Çağdaş Hukukçular Derneği, Taksim’e çıkmak isteyen 300 kişininin gözaltına alındığını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir