Iğdır’da Polisler 180. Yıl Dönümünde Kan Bağışında Bulundu

Iğdır Emniyet Teşkilatı’ndan Örnek İşbirliği: Polisler Kan Bağışında Bulundu

Haber: Serdar ÜNSAL

(IĞDIR) – Iğdır‘da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180’inci yıl dönümünde 448 emniyet personeli kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, “Hem polis haftası hem de birlik ve beraberliğimiz için kan veriyoruz” dedi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü bahçesine kurulan kan verme merkezinde Kızılay ekipleri, gönüllü 448 emniyet personelinin kan bağışlarını kabul ettiler.

İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay yaptığı açıklamada, “Bu hafta biliyorsunuz, polis teşkilatının 180. yıl dönümünü kutluyoruz. Biz de Iğdır Emniyet Teşkilatı olarak canımızla kanımızla bu milletin vatanın hizmetindeyiz şiarıyla kan veriyoruz. Hem polis haftası hem de birlik ve beraberliğimiz için kan veriyoruz. Bütün arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Iğdır Valisi Ercan Turan ise kan veren polisleri ve personeli kutlayarak teşekkür etti.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Yerel

Related Posts

Havuzdan göze tehlike! Yaz aylarında en sık görülen göz enfeksiyonuna dikkat

Hijyenik olmayan havuzların göz enfeksiyonlarına neden olabileceğini belirten Göz Sağlığı ve Hastalıkları Op. Dr. Sibel Zorlu Öztürk, “Havuz suyunun temizliği hakkında görsel ve çevresel bulgular fikir verebilir. Suyun berrak olmaması, havuz kenarları ve merdivenlerin kaygan, yosunlu, sararmış olması, yoğun klor kokusu kirli suyla etkileşime giren artık maddelerden kaynaklanır. Bunlar hijyenin yetersiz olduğunu gösterir. Havuzlarda kullanılan klorlu suyun göz yüzeyinde tahriş, alerjik reaksiyonlar, kornea hasarı riski, enfeksiyonlara zemin hazırlama gibi göze zararları olabilir” dedi.

Sağlık Bakanlığından güvenli tatil için plajlara yakın takip

Sağlık Bakanlığı, plajlar ile göl ve deniz kıyılarında su kalitesini izlemek amacıyla 35 ilde 1700’e yakın noktada düzenli numune alarak mikrobiyolojik analiz yapıyor.

Uzmanlar uyardı: Yüksek rakım Akciğer hastaları için riskli olabilir

Uzmanlar, havanın temizliği düşüncesiyle yaylalara yönelen akciğer hastalarını uyarıyor: Yüksek rakım her zaman doğru tercih değil.

Havuzlardaki hijyen eksikliği sağlık sorunlarına neden oluyor

Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hüsrev Diktaş, klorlaması yetersiz havuzların özellikle çocuklar ve hassas gruplar için ciddi risk taşıdığını belirtti.

Çin’de Kovid-19 vakaları mevsimsel olarak artıyor

Çin’de Kovid-19 vakaları mevsimsel olarak artarken yeni dalganın bu ay içinde zirve noktasına ulaşacağı ve hazirandan itibaren düşüşe geçeceği öngörülüyor.

Uzmanı açıkladı: Bağırsak hastalıkları doğru tedavi ve beslenme ile kontrol altına alınabilir

Uzmanı açıkladı: Bağırsak hastalıkları doğru tedavi ve beslenme ile kontrol altına alınabilir