İzinsiz Kazı Yapan 5 Kişi Gözaltına Alındı

Kastamonu’nun Devrekani ve Seydiler ilçelerinde izinsiz kazı yapan 5 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, izinsiz kazı yapıldığı belirlenen alanlara operasyon düzenledi.

Devrekani’de M.C. ve U.D, Seydiler’de ise H.H, İ.Ç. ve F.D. izinsiz kazı yaparken yakalandı.

Arazide yapılan aramada, kazı malzemeleri ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alındı.

Related Posts

AKP’den kritik ‘yeni anayasa’ çalıştayı: Açıklamada ‘4 soru’ ve tek çağrı

Siyasetin gündemindeki “yeni anayasa çalışmaları” için partilerden farkı açıklamalar gelirken, AKP cephesi dördüncü ‘Yeni Anayasa Çalıştayı’nı düzenledi. Çalıştayın ardından yapılan açıklamada ise 4 soru ve bir de çağrı yer aldı.

DEM Parti’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

DEM Parti, terör örgütü PKK’nın fesih ve silah bırakma kararının ardından başlattığı siyasi parti görüşmeleri kapsamında Gelecek Partisi’ni ziyaret etti.

Devrilen iş makinesinin altında kalan işçi can verdi

Amasya’nın Suluova ilçesinde faaliyet gösteren bir taş ocağında iş makinesinin devrilmesi sonucu 60 yaşındaki Abidin G. yaşamını yitirdi. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Musk, Trump yönetimindeki rolünü ve siyasi bağışları azaltıyor

Musk, Trump yönetimindeki rolünü ve siyasi bağışları azaltıyor

Ünalan metrosunda yürüyen merdiven kırıldı

Kadıköy Ünalan Metro İstasyonu’nda yürüyen merdiven arızası sonrası basamaklar kırıldı. Olayda yaralanan olmazken, vatandaşlar panik yaşadı ve merdivenleri yürüyerek çıkmak zorunda kaldı.

Katil devlet yalnız kaldı: Kimse İsrail’le anılmak istemiyor

Gazze’de ateşkese rağmen kara saldırılarına başlayan ve yüz binlerce kişiyi ölüme sürükleyecek bir abluka uygulayan İsrail, gittikçe yalnızlaşıyor. En ateşli savunucuları bile birer birer Netanyahu hükümetini terk ediyor. İsrail medyasına konuşan bir Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, “Daha da şiddetlenecek bir tsunamiyle karşı karşıyayız. Kimse İsrail ile anılmak istemeyecek” dedi.