Karabağlar’ın bağımlılık seminerlerine yoğun ilgi

Karabağlar’ın Bağımlılık Seminerlerine Büyük İlgi

İZMİR (İGFA) – Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen seminerlerin son adresi Tahsin Yazıcı Mahallesi oldu. Karabağlar Belediyesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu, Eğitim ve Burs Komisyonu, Muhtarlar ve Mahalle Komisyonu ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla düzenlenen seminere yoğun katılım gerçekleşti.

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Özer, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Derya Durnabaş, bağımlılık komisyonu üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı seminerde açılış konuşmasını yapan Başkan Kınay, bağımlılıkla mücadelenin bireysel değil toplumsal bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Başkan Kınay, bağımlılıkla mücadelede ailelerin önemli bir rol oynadığına dikkat çekerek, gençlerin uyuşturucu ve zararlı alışkanlıkların yanı sıra sosyal medya etkilerine de maruz kaldığını belirtti. Ailelerin çocuklarıyla iletişimini güçlendirmesi gerektiğini söyleyen Başkan Kınay, Karabağlar Belediyesi olarak bağımlılıkla mücadelede kimseyi yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Özer ise konuşmasında bağımlılıkla mücadelede dayanışmanın önemine değinerek, toplumsal farkındalığı artırmak adına birlikte hareket etmenin gerekliliğinden bahsetti.

Related Posts

Böyle baba olmaz olsun! 4 aylık oğlunu pencereden atmaya kalktı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Tolgahan T. (38), tartıştığı eşinin evi terk etmesinin ardından 4 aylık oğlunu pencereden atmakla tehdit etti. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polis, itfaiye desteğiyle eve operasyon düzenleyerek bebeği kurtardı. Tolgahan T. gözaltına alındı.

İsrail doğruladı: İran Hermes İHA’sını vurdu

İran, İsrail’e ait bir Hermes İHA’sını düşürdüğünü ve görüntülerini yayımladığını açıkladı. Bu, İran’ın ilk kez belgelediği başarılı hava savunması oldu. Ayrıca üç İHA’nın daha vurulduğu bildirildi. İran basını daha önce F-35 düşürdüğünü de öne sürmüştü.

İsrail ordusu İran’ın yeni bir füze saldırısı başlattığını duyurdu

İsrail ordusu, İran’dan İsrail’e füze ateşlendiğini, hava savunma sistemlerinin füzeyi engellemek için çalıştığını duyurdu.

İsrail, kendi hapishanesini basıp mahkumlarını tutukladı

İsrail güçleri, Batı Şeria’daki Ofer Hapishanesi’ne baskın düzenleyerek Filistinli tutuklulara saldırdı. Gazze’de ateşkes sürerken İsrail, Uluslararası Ceza Mahkemesi ve Adalet Divanı’nda savaş suçu ve soykırım suçlamalarıyla yargılanıyor.

Bomba ihbarı panik yarattı, Hindistan’a giden uçak Frankfurt’a geri döndü

Almanya’nın Frankfurt kentinden Hindistan’a giden Lufthansa Hava Yolu şirketine ait uçağın, yapılan bomba ihbarı üzerine Frankfurt Havalimanı’na geri döndüğü bildirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, pazar günü Frankfurt’tan havalanıp …

ABD’de sel felaketi: 5 ölü

ABD’de sel felaketi: 5 ölü