Ordu Hava Durumu | Ordu İçin Bugün, Yarın ve 5 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak? 25 Ocak 2025

Ordu İçin 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen bilgilere göre Ordu’nun 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde:

  • Bugün: Parçalı Bulutlu, sıcaklık 14°C
  • Yarın: Kısa Süreli Gök Gürültülü Sağanak, sıcaklık 12°C
  • 27 Ocak 2025 Pazartesi: Az Bulutlu, sıcaklık 12°C
  • 28 Ocak 2025 Salı: Az Bulutlu, sıcaklık 14°C
  • 29 Ocak 2025 Çarşamba: Az Bulutlu, sıcaklık 13°C

Bugün

Parçalı Bulutlu

14/6

Yarın

Kısa Süreli Gök Gürültülü Sağanak

12/8

Pazartesi

Az Bulutlu

12/4

Salı

Az Bulutlu

14/4

Çarşamba

Az Bulutlu

13/6

Related Posts

İsrail’den İran’a yeni tehdit

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İsrail Hava Kuvvetleri pilot kursu mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, “Bu mezuniyet töreni, diktatör Hamaney’e ve İran’daki Ayetullahlar çetesine doğrudan bir mesajdır: Saklanabileceğiniz bir yer yok. Geri dönmemiz gerekirse, daha büyük bir güçle döneriz” dedi.

Son Dakika… Erdoğan ile Bahçeli arasında Saray’da sürpriz buluşma

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Saray’da kabul etti.

Avcılar’da kavgayı ayırması için motosikletliyi durdurdu

Avcılar’da iki mahallede çıkan kavgalar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Ispartakule’de otomobilden inerek kavga eden iki kişinin yanındaki kadın kavgayı ayıramayınca yoldan geçen motosikletlileri durdurarak yardım istedi.

‘Milyarderlerin Arka Bahçesi’nde doğum günü cinayeti

Bahamalar’da “Milyarderlerin Arka Bahçesi” olarak anılan Harbour Adası açıklarında demirli süper yatta çalışan 20 yaşındaki mürettebat Paige Bell, makine dairesinde öldürülmüş halde bulundu.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Bakan Ersoy duyurdu: Turizm başkenti Ankara oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara’nın 2026 yılı için ‘Türk Dünyası Turizm Başkenti’ seçildiğini duyurdu. Bakan Ersoy, bu kararın Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı’nda alındığını belirtti.