Pera Müzesi’nde Ludus Ensemble ile Bir Schubert Gecesi

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, klasik müziğin güncel yorumcularını konuk ettiği Pera Klasikleri konserlerinde bu ay Ludus Ensemble’ı ağırlıyor. Banu Selin Aşan, Eylül Umay Taş, Filip Kowalski ve Çağlayan Çetin‘den oluşan topluluk, Pera Müzesi’nde gerçekleşecek konserde Schubert’in eserlerinden oluşan bir seçkiyi seslendirecek.

2013 yılında kurulan ve ismini Latince “oyun” anlamına gelen “ludus” kelimesinden alan Ludus Ensemble, dünyanın farklı coğrafyalarından ve zaman dilimlerinden bestecilerin eserlerini yorumlayarak müzikseverlerin beğenisini topluyor.

Pera Müzesi Oryantalist Resim Koleksiyonu’ndan bir seçkiyi sanatseverlerle buluşturan Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar sergisinin yer aldığı salonda 8 Şubat Cumartesi saat 19.30’da gerçekleşecek konser, dinleyenleri tarihi ve büyülü bir atmosfer içerisinde müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

Ludus Ensemble

  • Banu Selin Aşan (Keman)
  • Eylül Umay Taş (Keman)
  • Filip Kowalski (Viyola)
  • Çağlayan Çetin (Viyolonsel)

 

Günün öne çıkan haberleri…

İmamoğlu, “Akın Gürlek” ve “bilirkişi” soruşturmalarında ifade verdi, Çağlayan’dan seslendi: 4 aydır yargı tacizinin en üstünü yaşıyoruz

TIKLAYIN -Ölümlü kazaya karışan Zehra Kınık’ın tutuklanması talebi yine reddedildi

İmamoğlu’nun “bilirkişi” soruşturmasında verdiği ifadeye ulaşıldı!

TIKLAYIN – İmamoğlu Akın Gürlek soruşturmasında verdiği ifadede ne söyledi?

TIKLAYIN – Murat Sabuncu | Erdoğan’dan İmamoğlu’na, ‘aynı yollarda’ 25 yıl sonra bir otobüs hikâyesi; Çağlayan’da yeni bir dönemin adımı atıldı

TIKLAYIN -Ölümcül risk: Türkiye’de de satılan antibiyotik ABD’de raflardan toplatıldı

TIKLAYIN – Bir “sarı serum” vakası daha; eczacı kalfasının taktığı ‘atom serum’ sonrası rahatsızlanan kadın öldü, soruşturma başlatıldı!

Related Posts

MEB AGS soru kitapçığı yayımlandı mı? AGS ÖABT soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak?

MEB-AGS ve ÖABT sınavlarının ardından adaylar, temel soru kitapçığı ile cevap anahtarının yayımlanacağı tarihi araştırıyor. Peki, MEB AGS soru kitapçığı yayımlandı mı? AGS ÖABT soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak?

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: Deprem mi oldu? 11 Temmuz Kandilli Rasathanesi son açıklamaları

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Son depremler, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde günün ilk saatleri itibariyle sarsıntı hisseden pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. Yurdun birçok noktasında meydana gelen son depremler, internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Konu ile ilgili son gelişme de Kahramanmaraş bölgesinden geldi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi..

YUNT’un “İmgenin Onuru” başlıklı podcast yayının ikinci konuğu Fatoş İrwen

YUNT’un “İmgenin Onuru” başlıklı podcast yayının ikinci konuğu Fatoş İrwen

Bakan Tekin’den 4 yıllık lise eğitimi açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 4 yıllık zorunlu lise eğitiminin 2 yıla düşürülmesiyle ilgili çalışma olup olmadığına ilişkin, “Kamuoyunda bir talep olursa biz de ilgili birimlerimizle beraber oturur değerlendiririz. Nihayetinde bu yasama organının yetkisinde. Biz de değerlendirmelerimizi yasama organına bildiririz. Ama şu anda biz sadece kamuoyundaki tartışmaları sizler gibi izliyoruz” dedi.

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de

38. Uluslararası İzmir Festivali, “Ensemble 4.1” konseriyle tamamlanacak

38. Uluslararası İzmir Festivali, “Ensemble 4.1” konseriyle tamamlanacak