Sağlık Bakanlığı’ndan Kartalkaya otel yangını açıklaması: 44 kişi taburcu edildi

Grand Kartal Oteli’nde Korkunç Yangında 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu il merkezine 45 kilometre mesafede bulunan Grand Kartal Oteli’nde meydana gelen yangın felaketinde 78 kişi hayatını kaybetti.

Yangın sonrasında yaralıların durumu hakkında Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, Bolu Kartalkaya bölgesinde meydana gelen yangında yaralanan 44 vatandaş hastaneden taburcu edilirken, 6 yaralının tedavileri devam etmektedir.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

İşe başladıktan sonra kayboluyordu: Onlar üç, dört sanırken yedi çıktı

Genç ve iş görüşmelerinde ‘zeki’ olarak tanımlanan bir adam, işe alındıktan sonra ortadan kayboluyordu. Sebebini araştıran yetkililer, akılalmaz bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

Ali Babacan: Sözcü TV’yi kapatarak iktidarda mı kalacaksınız?

Babacan, Sözcü TV’ye verilen yayın durdurma cezasına üzerinden iktidarı eleştirdi.

İşte mağaranın girişi… Gaz maskesi olmadan nasıl soktunuz?

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde yapılan arama-tarama çalışmaları sırasında metan gazından etkilenen 12 asker şehit oldu. Şehit haberlerinin ardından 19 askerin gaz maskesi kullanmadan mağaraya aynı anda girmesi ve gaz maskesi kullanılmaması, ‘ihmal’ sorularını beraberinde getirdi.

Eski AKP’li vekilden skandal paylaşım: Cumhuriyet’e ‘darbe’ dedi

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen eski AKP vekili Ahmet Hamdi Çamlı, yaptığı paylaşımda Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak niteledi. Çamlı’nın Cumhuriyet’i hedef alan skandal paylaşımı büyük tepki çekti.

Tekerlekli sandalyeyle hayata tutundu

Konya’da 7 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle 30 yaşına kadar evden çıkamayan Selvinaz Başoda (50), tekerlekli sandalye sahibi olunca yeniden hayata tutundu. O döneme kadar sadece arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldığını ifade eden Başoda, “30 yaşıma kadar da evde hapis hayatı yaşadım. Yıllarca bir odada yaşadım” dedi.

DEM Parti toplanıyor

DEM Parti, son gelişmeleri MYK toplantısında değerlendirecek.