Şubat 10, 2025

Buzluk Haber: Son Dakika ve Güncel Gelişmeler

Son dakika gelişmeleri ve güncel haberler buzdağı gibi açığa çıkıyor: Ekonomi, spor, teknoloji ve daha fazlası burada!

Siirt’te Çocuklara Giysi Desteği

Siirt'te açılan dükkan, ihtiyaç sahibi 1500 çocuğa giysi desteği sağladı. Hedef 15 bin çocuk.

Siirt’te İl Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde açılan “El Ele Sıcak Kalpler Dükkanı” ihtiyaç sahibi çocukların giysi ihtiyacını karşılıyor.

Siirt Polis Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen “El Ele Sıcak Kalpler Projesi” kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında açılan dükkan, 1500 ihtiyaç sahibi çocuğa ulaştı.

Projenin yürütücülerinden Başkomiser Esra Bıyık, gazetecilere, Vali Kemal Kızılkaya’nın onayıyla hayata geçirilen projede polis eşlerinin de özveriyle çalıştığını söyledi.

Projenin çok anlamlı olduğunu ifade eden Bıyık, “Amacımız Siirt’teki ihtiyaç sahibi çocuklara giysi desteği sunmak. Burada 0-15 yaş arası çocuklar için her türlü kıyafeti bulabilirsiniz.” dedi.

Komiser Kevser Aldırmaz da 4 ay önce başlayan proje ile bugüne kadar 1500 ihtiyaç sahibine ulaştıklarını anlatarak, “Hedefimiz 15 bin çocuğa yardım ulaştırmak.” ifadesini kullandı.

Diyarbakır escort
mardin escort
bursa escort
adana escort
izmir escort
ekmel ekmel