Starbucks’a TIR çarptı

Oceanside’deki Starbucks Şubesine TIR Çarptı: İki Kişi Yaralandı

Kaliforniya’nın Oceanside kentinde, bir TIR’ın Starbucks şubesine çarpması sonucu meydana gelen kaza sonucunda iki kişi yaralandı. 7 Mayıs Çarşamba günü saat 04.44’te gerçekleşen olay, TIR sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yapması ve ardından yaşadığı tıbbi bir acil durum nedeniyle kontrolü kaybetmesiyle meydana geldi.

Olayın yaşandığı 801 North Coast Highway adresindeki Starbucks şubesine çarpan TIR, yapıya ciddi hasar vererek bir kısmını yıktı. Oceanside İtfaiyesi’nin açıklamasına göre, ekipler olay yerine ulaştıklarında sürücünün araçta sıkıştığını ve binada aktif elektrik tehlikesi bulunduğunu tespit ettiler. Elektrik hattı San Diego Gas & Electric tarafından devre dışı bırakıldıktan sonra sürücü güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Kaza sırasında Starbucks çalışanları ve çevredeki insanlar tahliye edildi. Yaralanan TIR sürücüsü ve bir Starbucks çalışanı, La Jolla’daki Scripps Memorial Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Her iki kişinin de hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Olayın ardından Starbucks binası geçici olarak kapatıldı ve yapısal inceleme başlatıldı. Oceanside Polisi olayı soruştururken, San Diego İtfaiyesi’nin tehlikeli madde ekibi olası yakıt sızıntısına karşı hazır bekletildi, ancak herhangi bir sızıntı rapor edilmedi.

Oceanside İtfaiyesi, yaşanan olayın ciddiyetine rağmen ciddi yaralanma olmamasının büyük bir şans olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz, polis ve enerji şirketi ile koordineli bir şekilde hızlı müdahale gerçekleştirdi” açıklamasında bulundu.

Related Posts

İşte mağaranın girişi… Gaz maskesi olmadan nasıl soktunuz?

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde yapılan arama-tarama çalışmaları sırasında metan gazından etkilenen 12 asker şehit oldu. Şehit haberlerinin ardından 19 askerin gaz maskesi kullanmadan mağaraya aynı anda girmesi ve gaz maskesi kullanılmaması, ‘ihmal’ sorularını beraberinde getirdi.

Eski AKP’li vekilden skandal paylaşım: Cumhuriyet’e ‘darbe’ dedi

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen eski AKP vekili Ahmet Hamdi Çamlı, yaptığı paylaşımda Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak niteledi. Çamlı’nın Cumhuriyet’i hedef alan skandal paylaşımı büyük tepki çekti.

Tekerlekli sandalyeyle hayata tutundu

Konya’da 7 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle 30 yaşına kadar evden çıkamayan Selvinaz Başoda (50), tekerlekli sandalye sahibi olunca yeniden hayata tutundu. O döneme kadar sadece arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldığını ifade eden Başoda, “30 yaşıma kadar da evde hapis hayatı yaşadım. Yıllarca bir odada yaşadım” dedi.

DEM Parti toplanıyor

DEM Parti, son gelişmeleri MYK toplantısında değerlendirecek.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırılarında 26 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine sabah saatlerinden itibaren düzenlediği saldırılarda 26 Filistinli yaşamını yitirdi.

CHP’de MYK toplandı

CHP’de Adana, Adıyaman ve Antalya belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı.