Tekirdağ’da Doktorlar Kazada Hayatını Kaybetti

Tekirdağ’da Doktorların Ölümüyle Sonuçlanan Kaza Davası Görülmeye Başlandı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, doktorların içinde bulunduğu elektrikli cipin istinat duvarına çarpması sonucu iki doktorun hayatını kaybettiği, iki doktorun ise yaralandığı kazaya ilişkin dava görülmeye başlandı.

Tekirdağ 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, “bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma” suçlamasıyla tutuksuz yargılanan sürücü doktor L.K., kazada hayatını kaybeden doktorlar Nilda Turgut ve Emel Ersöz’ün yakınları ile taraf avukatları katıldı. Savunmasında, kazada yaşamını yitiren doktorları yakından tanıdığını belirten sanık L.K., olay nedeniyle derin üzüntü duyduğunu söyledi.

Kazada hayatını kaybeden Prof. Dr. Nilda Turgut’un kızı Lara Turgut ise annesinin kaybının acısını hala yaşadıklarını ifade ederek, sanığın adalet önünde gereken cezayı almasını talep etti.

Mahkeme heyeti, kazada yaralanan ve tedavisi süren doktor A.A.G.’nin iyileştikten sonra dinlenmesine ve sanık L.K.’nin adli kontrol şartının devamına karar vererek duruşmayı 26 Haziran’a erteledi.

Olay

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 12 Ekim 2024’te meydana gelen kazada, Kumbağ kavşağında kontrolden çıkan elektrikli cip, istinat duvarına çarpmıştı. Araçta yolcu olarak bulunan Namık Kemal Üniversitesi’nde görevli Prof. Dr. Nilda Turgut ve Uzm. Dr. Emel Ersöz hayatını kaybederken, sürücü L.K. ile yolcu doktor A.A.G. yaralanmıştı. Doktorların kazadan önce bir kongreden döndüğü öğrenilmişti. – TEKİRDAĞ

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Konya’da sokak ortasında kanlı infaz: 2 ölü

Konya’da sokak ortasında düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Oktay Saral’a destek veren eski vekilden geri adım

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a yönelik eleştirileri AKP içinde tartışma yarattı. Eski milletvekili Selim Gültekin, Saral’a tepki gösterdi. Saral’a sosyal medyada destek veren AKP’li eski vekil Mehmet Metiner ise paylaşımını sildi.

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.

İsrail’den İran’a yeni tehdit

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İsrail Hava Kuvvetleri pilot kursu mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, “Bu mezuniyet töreni, diktatör Hamaney’e ve İran’daki Ayetullahlar çetesine doğrudan bir mesajdır: Saklanabileceğiniz bir yer yok. Geri dönmemiz gerekirse, daha büyük bir güçle döneriz” dedi.