Van’da kaçakçılığa 43 gözaltı

Van’da jandarma ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 43 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 4-10 Ağustos’ta kaçakçılık suçlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında 36 ayrı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 5 bin 130 paket kaçak sigara, 11 elektronik sigara, 3 kilogram nargile tütünü, 2 cep telefonu, ruhsatsız tabanca, 8 mermi, 56 kilogram çay ve 287 muhtelif kaçak eşya ele geçirildi.

Gözaltına alınan 43 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Related Posts

İngiltere’ye iltica sayısı rekor kırdı

İngiltere’ye yapılan iltica sayısı rekor kırarak 111 bin 84’e çıktı. Böylelikle, artış geçen seneye kıyasla yüzde 14 oldu.

Dünyaca ünlü duj jeli markasının “ırkçı” reklamı yasaklandı

İngiltere’de yayınlanan bir duş jeli reklamı, “beyaz tenlilerin siyah tenlilerden üstün olduğu” algısı yaratabileceği gerekçesiyle yayından kaldırıldı.

Trabzonspor’dan sürpriz hamle: Dünya starının temsilcisi İstanbul’a geliyor

Trabzonspor, Fransız devi PSG’nin orta sahası Renato Sanches’i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Oyuncunun temsilcisi Trabzonspor ile görüşmek için İstanbul’a geldi.

ICRYPEX’in patronu tutuklanmıştı: Avukat Göksu Çelebi yaşamını yitirdi

Kripto para borsası ICRYPEX’in Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in uyuşturucu temin ettiği öne sürülen ve kullandıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan avukat Göksu Çelebi yaşamını yitirdi.

Yurttaşlar CHP heyetine dert yandı: ‘Erdoğan’ı Allah’a havale ediyoruz’

CHP heyeti, Giresun’da esnaf ve yurttaşlarla buluştu. Görele’de en çok dile getirilen sorun fındıkta üreticiyi zorlayan kahverengi kokarca olurken, yurttaşlar ekonomik krizden emeklilerin sıkıntılarına kadar birçok konuda şikayetini aktardı.

Malazgirt Zaferi’nin 954. yıl dönümü etkinliklerine doğru

Malazgirt Zaferi’nin 954. yıl dönümü etkinlikleriyle ilgili basın toplantısı düzenlendi.