Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halinde olan O.İ. yönetimindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçtaki D.C.K, H.S. ve H.C.Ş. olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza alanında güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Böyle baba olmaz olsun! 4 aylık oğlunu pencereden atmaya kalktı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Tolgahan T. (38), tartıştığı eşinin evi terk etmesinin ardından 4 aylık oğlunu pencereden atmakla tehdit etti. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polis, itfaiye desteğiyle eve operasyon düzenleyerek bebeği kurtardı. Tolgahan T. gözaltına alındı.

İsrail doğruladı: İran Hermes İHA’sını vurdu

İran, İsrail’e ait bir Hermes İHA’sını düşürdüğünü ve görüntülerini yayımladığını açıkladı. Bu, İran’ın ilk kez belgelediği başarılı hava savunması oldu. Ayrıca üç İHA’nın daha vurulduğu bildirildi. İran basını daha önce F-35 düşürdüğünü de öne sürmüştü.

İsrail ordusu İran’ın yeni bir füze saldırısı başlattığını duyurdu

İsrail ordusu, İran’dan İsrail’e füze ateşlendiğini, hava savunma sistemlerinin füzeyi engellemek için çalıştığını duyurdu.

İsrail, kendi hapishanesini basıp mahkumlarını tutukladı

İsrail güçleri, Batı Şeria’daki Ofer Hapishanesi’ne baskın düzenleyerek Filistinli tutuklulara saldırdı. Gazze’de ateşkes sürerken İsrail, Uluslararası Ceza Mahkemesi ve Adalet Divanı’nda savaş suçu ve soykırım suçlamalarıyla yargılanıyor.

Bomba ihbarı panik yarattı, Hindistan’a giden uçak Frankfurt’a geri döndü

Almanya’nın Frankfurt kentinden Hindistan’a giden Lufthansa Hava Yolu şirketine ait uçağın, yapılan bomba ihbarı üzerine Frankfurt Havalimanı’na geri döndüğü bildirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, pazar günü Frankfurt’tan havalanıp …

ABD’de sel felaketi: 5 ölü

ABD’de sel felaketi: 5 ölü