Zafer Partisi ‘ Mehmetçik katillerine af yok’ mitinglerini başlatıyor








Zafer Partisi ‘Af Yok’ Mitingleri Başlatıyor

Zafer Partisi ‘Af Yok’ Mitingleri Başlatıyor

ANKARA (İGFA) – Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Bolu’da yapmış olduğu açıklamada ‘af yok’ mitinglerine başlayacaklarını duyurdu.

Türkiye’nin hızla değişen gündeminde bazı kesimler için şaşırtıcı olmakla birlikte Zafer Partisi olarak, uzun süredir takip etmekte oldukları ve gerçekleştiği zaman şaşırmadıkları olaylar ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörle ikinci müzakere sürecini başlatan açıklamasının şaşırtıcı olduğunu belirten Özdağ, bu sürecin Türk kamuoyuna yanlış bir mesaj verdiğini savundu.

Özdağ, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin terör örgütlerine teslim olmayacağını ve teröristlere af çıkarılmayacağını vurgulayarak, ilerleyen günlerde ‘Mehmetçik katillerine af yok’ mitinglerine başlayacaklarını söyledi.

İlk mitingin 9 Ocak Perşembe günü Karaman’da gerçekleştirileceğini belirten Özdağ, bu mitingin ardından Türkiye’nin çeşitli illerinde ve ilçelerinde benzer mitingler düzenleneceğini ifade etti.


Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklama yapıyor.

İtalya’da volkanik bölgede deprem! (30 Haziran 2025)

Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsünden (INGV) yapılan açıklamaya göre, bugün yerel saatle 12.47’de (TSİ 13.47) merkez üssü Bacoli beldesi olan, yerin yaklaşık 5 kilometre derinliğinde, 4,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Basında yer alan …

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

Yunanistan’da yeni kabine üyeleri göreve başladı

Yunanistan’da yeni kabine üyeleri yemin ederek göreve başladı.

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

Bodrum alev alev yanıyor: 2 bin 500 kişi tahliye edildi

Ormanlık alandan Ortakent Mahallesi’ndeki alışveriş merkezine ilerleyen alevler korku ve heyecana neden oldu.