CMC Dünya Kuaför Şampiyonu Emrah Bilen, Mardin’in Yeşilli Sakarya İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluştu. Okulda düzenlenen mesleki tanıtım programında öğrencilerle bir araya geldiğini söyleyen Bilen, öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.
Öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşilerde meslekler hakkında merak ettikleri konularda bilgi veren Bilen, geleceğe dair hayalleri olan öğrencilere motivasyon ve ilham vermeye çalıştığını belirtti. Kendisine göre, gençlerin hedeflerine ulaşmaları için yol gösterici olmak oldukça keyifli bir deneyimdi.
Program sırasında öğrencilerin sorularını cevaplayan Bilen, etkinliğin sonunda öğrencilerin tıraşını yaparak onlarla daha yakın bir iletişim kurma fırsatı buldu.
More Stories
Serhan Asker’in kızının pasaportuna el koyuldu
CHP’den imar barışı çıkışı: Derhal vazgeçilmeli
YDK’nin 4’e karşı 5 üyesinin oy çokluğuyla verdiği ihraç kararının gerekçesi teğmenlere tebliğ edildi: Atatürk için and içmek karşıt bir eylemmiş!