Hastanede yangın: Hastalar tahliye edildi

Rize’de RTEÜ Hastanesinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

Rize’de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, onkoloji binasının 1. katında meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızla kontrol altına alındı.

Hastanenin onkoloji binasının 1. katında, bugün saat 16.30 sularında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

HASTALARIN GÜVENLİĞİ EN ÖNDE TUTULDU

Yangına gelen itfaiye ekipleri hızla müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonrası binayı duman sardı ancak 18 hasta, görevliler tarafından 30 dakika içinde güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Olayın neden kaynaklandığını belirlemek amacıyla ekipler soruşturma başlattı.

Related Posts

Üvey annesini öldüren katile ağırlaştırılmış müebbet hapis

Adana’da miras yüzünden üvey annesini öldürüp, babasını da öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen İsmail Babat ile kendisini yardımcı olduğu öne sürülen amcası ve kuzeninin yargılamasında karar çıktı. Babat, üvey annesini öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet, babasını öldürmeye teşebbüsten ise 15 yıl hapis cezasına mahkum edilirken akrabası diğer 2 sanık hakkında ise beraat kararı verildi.

Macaristan’da Türk zirvesi

Türk Devletleri Teşkilatı’na üye ülkelerin devlet başkanları ve üst düzey yetkilileri bugün Macaristan’da buluşuyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da zirveye katılmak üzere Budapeşte’ye gidiyor. Macaristan’daki zirve, teşkilat tarihinde ilk defa bir gözlemci ülke ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olması açısından önem taşıyor.

İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy: İsrail eylemleriyle kendisini dünyadan soyutladı

İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy: İsrail eylemleriyle kendisini dünyadan soyutladı

2 hidroelektrik santrali özelleştirildi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen ihale sonucunda, Elektrik Üretim A.Ş.’ye ait Seyhan 2 ve Yüreğir hidroelektrik santralleri ile bu santrallerin kullandığı taşınmazların işletme hakkı, 190 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Gazişehir Enerji Üretim Sanayi Ticaret A.Ş.’ye verildi.

Son Dakika! Mecliste HSK seçimleri tartışması… CHP’li vekiller Genel Kurulu terk etti

CHP Grubu HSK üyelerinin belirleneceği seçimler öncesi karma komisyondaki seçimde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle TBMM genel kurulunu terk etti

Türkiye ve AB’nin savunma alanında iş birliği Yunanistan’ı Ankara’ya karşı harekete geçirdi! Atina’dan büyükelçilere talimat

Yunanistan, Avrupa Birliği’nin savunma sanayi programlarına Türkiye’nin katılımını önlemek için diplomatik girişim başlattı. Atina yönetimi, Türkiye’nin AB savunma projelerine entegrasyonunu kısıtlamayı hedefliyor.